Étkezési tájékoztató

etkeztetes

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatás

 

Étkezési díjak:

2023.02.01-től (bruttó)   óvodai 3x             791,21 Ft  

Étkezési kedvezmény igénybevétele:

NYILATKOZAT az ingyenes óvodai gyermekétkeztetés igénybevételéhez c. nyomtatvány kitöltése és annak az intézményben történő leadása után érvényesíthető.

2023.01.01-től az egy főre jutó havi jövedelem a legkisebb minimálbér nettó összegének 130%-a: 200.551 Ft.

 

Étkezés igénylése:

Évközben kezdő gyermek esetén a Menza Pure tájékoztató-ban leírtak alapján a „Megállapodás” kitöltésével, annak leadásával igényelhető étkezés.

A „Megállapodás”-t 2 példányban az óvoda titkárságán, az esetleges étkezési díj kedvezmény igénybevételéhez a „Nyilatkozat étkezési díj kedvezményhez” nyomtatványt 2 példányban kérjük leadni. A nyomtatványok 1 példánya aláírás után a szülő részére kiadásra kerül.

A Menza Pure programban a „Megállapodás” alapján az adatok feltöltésre kerülnek, a bejelentkezéshez a szülő regisztrációs e-mailt kap. Az étkezések a teljes nevelési évre automatikusan megrendelésre kerülnek, a szülőnek csak a lemondásokat kell kezelni.

Étkezés lemondása:

Az étkezések lemondását legkésőbb a megelőző munkanap 9 óráig lehet megtenni.

A lemondott napok a következő havi számlán jóváírásra kerülnek.

Étkezés díjának fizetése:

Az étkezés díjának fizetése előre utalással történik, a Menza Pure rendszer értesítést küld a szülő részére, amint a számla elkészült.

A kiállított számlák kiegyenlítésére bankkártyával és átutalással is van lehetőség. Átutalás, bankkártyás fizetés során, a számlán szereplő pontos összeget kell átutalni.

 

Étkezéssel kapcsolatos kérdéseiket kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írásban megtenni.